Purgatory Eggs

Cred ca este destul de clar ca atunci cand spun ca o reteta este simplu de facut pentru mine, n-are cum sa fie altfel nici pentru tine, oricat de noob ai fi!

Purgatory Eggs

Pentru o portie ai nevoie de:

  • Ulei de masline – 30ml
  • Usturoi – 1-2-3 catei – depinde cum iti place
  • Fulgi de chilli – un varf de lingurita (nu incerca sa te dai viteaz si sa pui jumatate de lingurita, nu o sa se mai numesca Purgatory eggs ci Hell deep eggs, and it’s going to burn, de la inceput pana la sfarsit, daca intelegi ce vreu sa spun 😉
  • Rosii intregi sau tocate – 1 conserva
  • Sare
  • Ou – 1 buc.
  • Parmezan ras – 2 linguri
  • Ulei cu chilli – eu nu am fost atat de indrazneata incat sa merg atat de departe, dar daca ai cojones, do it!
  • Paine

Purgatory Eggs

Toata nebunia asta se face cat se poate de simplu, fie ca o vrei la micul dejun sau la cina. Pune uleiul de masline intr-0 tigaie, peste adauga usturoiul tocat si fulgii de chilli – 1 minut. Pune in tigaie conserva cu rosiile tocate grosier  si adauga si un praf de sare. Lasa-le sa fiarba cateva minute. Cand totul este suficient de fierbinte sparge oul peste rosii. Lasa-le pe foc suficient timp cat sa se faca oul. Cand totul este gata presara peste rosii si ou parmezan ras. Eu i-am pus si putin marar tocat – dar doar pentru ca eu am o slabiciune pentru el.

Prajeste painea intr-un toaster sau pe un grill si gata! Asta-i tot.

Foto & Text: Ionela Stoica

Purgatory Eggs

Purgatory Eggs

Purgatory Eggs

image_pdfimage_print

Lasă un răspuns